BackpackersOfEurope.com - Prijavite se in pridobite več takojšnjih rezervacij za vaš hostel. Spoznajte, kako vam lahko naše službe pomagajo pri upravljanju inventarja, rezervacijah motorjev, trženju v socialnih medijih in izpostavljenosti iskalnikov.

Registrirajte svojo lastnino na BackpackersOfEurope.com. Popolnoma brezplačno! Naše storitve so popolna namestitev za hostle, zasebne apartmaje in ugodne nastanitve vseh vrst. Uvrstite se na seznam in takoj začnite pridobivati spletne rezervacije. Ne glede na to, ali je vaša lastnost velika ali majhna, spremljajte, kako se vaša izpostavljenost v spletu povečuje kot še nikoli prej.

Sodelujte z nami, prijavite se, prijavite se v svoj hostel, pokažite svoje nepremičnine, vključite svoj hostel

Ne glede na to, kako merite dobiček, lahko Instant World Booking drastično poveča donosnost naložbe (ROI). Takole: Instant World Booking zaračunava samo 8% provizije za spletne rezervacije, kar je najnižje v industriji. Verjetno že veste, da večina spletnih storitev zaračuna najmanj 12% -30%. Tudi če uporabljate več spletnih turističnih agencij (OTA), se stopnja dobička z vsako rezervacijo, ki jo prejmete, poveča BackpackersOfEurope.com.

Začeti

Pravilno izvedena marketinška strategija lahko v enem letu poveča stopnjo dobička vašega hostla za kar 20%. Potrebna spletna orodja vključujejo pravilno upravljanje zalog, družbene medije, naraščajoče »kumulativno« izpostavljenost iskalnikov in zmanjšujejo stroške spletnih provizij. Oglejte si zgornje razloge, zakaj začnete z brezplačnim seznamom v Instant World Booking omrežju doseči te cilje:

Nauči se več


Naše storitve

Online rezervacije

Pridobite več zadržkov naše globalne marketinške mreže. Povečajte profitne marže z našo nizko stopnjo provizije 8%. Primerjajte z večino drugih spletnih strani za rezervacije, ki zaračunajo vsaj 12% -30%.

Rezervacija motorja

Boljši motor za rezervacije, prilagojen vašemu spletnemu mestu. Odziven spletni dizajn z IWBmob tehnologijo. Preberite več o naši garanciji za najboljšo ekonomičnost in oglejte si predstavitve.

Upravljanje kanalov

Posodobite razpoložljivost in cene na enem mestu, hkrati pa sinhronizirajte vse svoje rezervacije strani. Povežite se z desetinami najpomembnejših rezervacijskih mest.

Posebne in brezplačne ponudbe

Novo za 2023! Ponujamo vam neprimerljive ponudbe za vas, naše partnerje za Hostel in Hotel. Toda pohiti! Te ponudbe so na voljo le za omejen čas.

Video marketing za hostle in hotele

Video povečuje angažma strank in lahko privede do 50% hitrejše rasti prihodkov. Prav tako lahko poveča rezervacije za 80% s spletnih strani hostlov. Izdelujemo cenovno dostopne videoposnetke vašega hostla.

Partnerski programi Hostel marketing

Partnerski program

Zaslužite denar s svojo spletno stranjo. Pridružite se enemu od naših partnerskih programov in zaslužite promet na vašem spletnem mestu. Oglejte si naše predstavitve in začnite v samo 10 minutah.

Hostelske verige (skupine)

Za verige hostlov in skupine hostlov IWB ponuja rešitve po naročilu. Verižni račun vam omogoča upravljanje z vsemi lastnostmi samo z enim računom.

Povezava z nami

Zaslužite denar s preprostimi partnerskimi povezavami. Na voljo vsem, ki imajo spletno mesto ali račun družbenih medijev, uporabite naše avtomatizirane povezave za pridobitev provizij za napotnice.