Backpackers Of Europe.com
Korisničko ime / adresa e-pošte

Lozinka
Zaboravili ste zaporku?
Nije član?  Prijavite se ovdje
Hosteli?  Prijavite se besplatno
Affiliate programi Poveznica za Backpackers Of Europe rezervacijski motor
 

Link do nas

 
Početna stranica

Radite s nama

Pošaljite Hostel

Booking engine

Voditelj kanala

Affiliate program

Link do nas

Link do nasLink do nas

Preporučujemo da dodate bilo koji od sljedećih linkova na vaše web stranice.

Linkovi nam pomoći da pošalje više rezervi za vas, i više dobit. Linkovi su jedan od najvažnijih pokretača tražilice ljestvici. Tako više linkova web stranica ima, to bolje njihovu poziciju u tražilicama. To znači da morate veze, i trebamo veze previše.

Ukoliko imate web stranicu, što možda već znate da je dobivanje kvalitetne vanjske veze je vrlo važno. U stvari, tražilice marketing stručnjaci uvijek uključuju link-building među glavnim prioritetima za web stranice. Search Engine Rankings će rezultirati u više prometa i više prilika za vas i nas povećanje zarade.

Dakle, molim vas pokazati svoju potporu povezivanje na našoj web stranici. Imamo široku paletu bannera za izabrati iz. Možete odabrati onaj koji najbolje poboljšava vaše web stranice. Također razmislite o dodavanju više linkova, usmjeriti svoje posjetitelje na svoj profil nekretnina stranici ili možda čitati ili pisati recenzije.

Zaradite povjerenstava s auto-affiliate linkove.

Zaradite 25% provizije stavljanjem affiliate linkove na vaše web stranice. To je najviša povjerenstvo na raspolaganju za bilo koju putnu affiliate program s automatiziranim postava. Dovoljno je vidjeti upute u nastavku da biste saznali kako postaviti visoke prihode linkove na vaše web stranice.
Korak 1:  Ako želite prilagoditi svoje linkove na određenom mjestu ili hostel na našoj web stranici, molimo izvršiti izbor:

        

Korak 2 (nije obavezno):  Želite li pretvoriti svoje linkove u prihodima na koje se plaća affiliate linkove? Instant World Booking nudi jednostavan način da zaradite dodatni prihod od vaše web stranice. Jednostavno unesite svoju email adresu ispod, i linkovi u nastavku će se pretvoriti u affiliate linkove. Nema ništa više učiniti. Zaradite 25% provizije za rezervacije šaljete na naš način!  Saznajte više o auto-affiliate linkove


Korak 3:  Kopirajte kod za vaš omiljeni link ispod da brzo stvoriti vezu za vaše web stranice. Možete odabrati bilo koji od naših 3 glavne web stranice. Veza na svoje omiljene stranice ili odaberite ih sve.

InstantWorldBooking.com HostelTraveler.com BedBreakfastTraveler.com

Svi tipovi smještaja

Hosteli, Backpackers i proračun Hoteli

B & B i gostioniceJednostavan tekst Link 1
Ponekad je najbolje samo su jednostavni tekst link. Ako imate blog, društvene medije, ili samo želite uključiti nenametljiv link na Vašu web stranicu, pokušajte jednostavan tekst link.

Hoteli i Hosteli Hosteli i Backpackers Noćenje s doručkom
Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Promjena istaknute riječi bilo koji tekst koji želite prikazati u svom linku:
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije">Hoteli i Hosteli</a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije">Hosteli i Backpackers</a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice">Noćenje s doručkom</a>


Jednostavan tekst Link 2
Evo još jedan prijedlog za pomoć jednostavnog tekst linka:

Hoteli i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće Hosteli i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće B & bs i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće
Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Promjena istaknute riječi bilo koji tekst koji želite prikazati u svom linku:
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Najbolje lokacije">Hoteli i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće</a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Odraslih odmora i odredišta">Hosteli i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće</a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Hostela u blizini muzeja i drugih zanimljivih mjesta">B & bs i najbolja web stranica putovanja za nezavisne i male butik kuće</a>


Rezervirajte sada linkovi
Potaknuti posjetitelje rezervirati sada s poziv na akciju.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">knjiga hoteli</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">Pročitajte recenzije</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">hosteli u knjizi</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">Pročitajte recenzije</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice" style="font-family:'Arial';">Knjiga B & bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">Pročitajte recenzije</a></div>


IWB Banner linkovi
Odličan sve namjene link koji prikazuje IWB (Instant World Booking) brand na svoju web stranicu.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite crveno istaknuto tekst sa staze gdje ste spremili sliku. Također možete promijeniti zelena istaknuo riječi za bilo koji tekst koji želite prikazati.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Pronaći hostel s restoranima i doručkom</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Pronaći hostel s restoranima i doručkom</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Pronaći hostel s restoranima i doručkom</a>


Prometni znak linkovi
Naši putokazi pružaju jedinstveni putovanja temu na svoju web stranicu, za razliku od tradicionalnih veza.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite crveno istaknuto tekst sa staze gdje ste spremili sliku. Također možete promijeniti zelena istaknuo riječi za bilo koji tekst koji želite prikazati.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Članke, atrakcije, savjete i restorane u blizini vašeg hostela</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">Članke, atrakcije, savjete i restorane u blizini vašeg hostela</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice" style="font-family:'Arial';">Članke, atrakcije, savjete i restorane u blizini vašeg hostela</a></div>


Izdvojeni na linkove
Ako vaš objekt ili usluga predstavljena na Instant World Booking, da korisnici znaju.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a>


Preporučeni Na linkovima
Imate recenzije napisane na Instant World Booking? Jesu li vaši klijenti preporučuje svoju imovinu ili uslugu? Pass na preporuku za Vaše posjetitelje.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a>


Pročitajte Recenzije - pisati recenzije
Potaknite svoje posjetitelje za čitanje i pisanje recenzije za svoje usluge, ili pisati recenzije u cjelini. Instant World Booking pruža izvrsne mogućnosti za putnike pročitati recenzije prije nego što zadržavamo.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.instantworldbooking.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="hotelski recenzije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="hotelski recenzije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">knjiga hoteli</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.instantworldbooking.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">Hotelski recenzije</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.hosteltraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="hostel recenzije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="hostel recenzije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">hosteli u knjizi</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.hosteltraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">Hostel recenzije</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="noćenje i doručak recenzije"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="noćenje i doručak recenzije"></a><br clear="all"><a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice" style="font-family:'Arial';">Knjiga B & bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Pročitajte recenzije" style="font-family:'Arial';">B & B recenzije</a></div>


Jednostavno bannera Link 1
Za male, nenametljiv banner vezom, pokušajte jednu od naših jednostavnih banner linkove.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a>


Jednostavno bannera Link 2
Još jedna verzija naših malih, generičke banner linkove.

Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu:
Preporučena: Kopiranje slike u direktorij gdje su pohranjene vaše web stranice. Zamijenite označenog teksta sa staze gdje ste spremili sliku.
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli i hostel rezervacije"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Hoteli i hostel rezervacije"></a> <a href="https://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"><img src="https://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Omladinski domovi i Backpackers rezervacije"></a> <a href="https://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"><img src="https://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Noćenje i doručak i B & B gostionice"></a>
BackpackersOfEurope linkovi:    Backpackers Of Europe Početna stranica  |   podrška  |   Predložite hostel  |   Pretražite hostele  |   Recenzije hostela  |   Napišite svoje mišljenje  |   Prijava gostiju  |   Pretplatite se na Newsletter  |   Otkažite pretplatu   |  Pridruži nam se na Facebooku   |  Pratite nas na Twitteru   |  Pratite nas na YouTubeu   |  Pratite nas na Instagramu
Korištenje naših usluga:    Uvjeti i pravni  |   Sigurnost i privatnost  |   Kako radi  |   Pošaljite svoje Hostel  |   Radite s nama  |   Rezervacijski motor   |   Upravljanje kanalima   |   Affiliate programi   |   Link do nas   |   Sustav upravljanja imovinom   |   XML feedovi
Instant World Booking Globalno:    Europe Hoteli - rezervacije  |   Europe Hosteli - rezervacije  |   Europe Noćenja s doručkom - rezervacije